CLOSED: Trafikledare (Helsingborg)

18 February, 2020

Tycker du om att ha många bollar i luften samtidigt? Fatta självständiga beslut, och jobba strukturerat och processorienterat? Trivs du in en hektisk vardag i kontinuerlig förändring? Då är du kanske den nya Trafikledaren till vår kund i Helsingborg!

Som Trafikledare kommer du att ha en rad olika uppgifter som är relaterade till avdelningens vardag: du har tät kontakt med åkerier och kunder i samband med de många containertransporterna vi gör dagligen.

Din utbildning är inte avgörande, men du har helst någon erfarenhet från en liknande roll som trafikledare.

You May Also Like…

CLOSED: CIO (Oslo)

CLOSED: CIO (Oslo)

Om du har minst 10 års erfaring som analytiker eller forvalter, primært innen aksjer/macro, samt gode strategiske...

Phone: + 46 723 95 01 49
Info@gethunted.com


Pin It on Pinterest