CLOSED: Trafikledare (Helsingborg)

18 February, 2020

Tycker du om att ha många bollar i luften samtidigt? Fatta självständiga beslut, och jobba strukturerat och processorienterat? Trivs du in en hektisk vardag i kontinuerlig förändring? Då är du kanske den nya Trafikledaren till vår kund i Helsingborg!

Som Trafikledare kommer du att ha en rad olika uppgifter som är relaterade till avdelningens vardag: du har tät kontakt med åkerier och kunder i samband med de många containertransporterna vi gör dagligen.

Din utbildning är inte avgörande, men du har helst någon erfarenhet från en liknande roll som trafikledare.

You May Also Like…

CLOSED: HR Chef (Stockholm)

CLOSED: HR Chef (Stockholm)

Vi söker nu en ny HR Chef till ett underhållsbolag i Stockholm. Bolaget har 500+ medarbetare, och HR Chefen vill få...

Phone: + 46 723 95 01 49
Info@gethunted.com


Pin It on Pinterest

Shares
Share This